YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Rehberler Odası Yönetiminden Vali Tavlı’ya Ziyaret

Türkiye Turist Rehberleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Adem Biçer, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu ve Turist Rehberi Osman Topçu, Çanakkale Valisi Orhan Tavlı’lı makamında ziyaret etti.

11 Aralık 2019 tarihinde eklendi

Ziyarette Vali Orhan Tavlı, Türkiye Turist Rehberleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Adem Biçer, Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu ve Turist Rehberi Osman Topçu ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Çanakkale’nin sahip olduğu tarihi, doğal ve turistik zenginliklerin ve Troas Kültür Rotası’nın da değerlendirildiği ziyarette, hizmete açılan Troya Müzesi’nin Çanakkale’nin turizm potansiyeline sağladığı katkılar üzerinde duruldu.

Türkiye Turist Rehberleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Adem Biçer ve Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası Başkanı Ümit Cihan Müşterioğlu turist rehberleri odası tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce birlikte yürütülen Troas Kültür Rotası projesi ve diğer projeler hakkında Vali Orhan Tavlı’ya bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Yapılan görüşmelerin ardından Vali Orhan Tavlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.881 kez okundu