YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Şehitlere Saygı İçin Pedal Çevirdiler

​2016 yılında Çanakkale’de kurulan Çanakkale Bisiklet Platformu (ÇABİP) ve 2017 yılında Biga'da çalışmalarına başlayan Pegai Bisiklet Platformu (PEBİP) gönüllüsü bisikletseverler Gelibolu Yarımadası’nda “Şehitlere Saygı Turu” düzenledi.

30 Eylül 2019 tarihinde eklendi

Pegai Bisiklet Platformu tarafından 3 yıldır düzenlenen "Şehitlere Saygı Turu" bu yıl dostluk ve kardeşlik vurgusuyla ortak bir tura dönüştü. 74 Bisikletseverin katılımıyla Havuzlar Şehitliği'nde kahvaltı ile başlayan tur, daha sonra bisikletseverlerin Şahindere’deki Şehitlik ziyareti ve Çanakkale Şehitler Abidesi'ndeki toplu fotoğraf çekiminin ardından, Alçıtepe'de bulunan Sahra Hastanesi'ni ziyaret etmeleriyle Çanakkale Truva Atı Heykeli altında son buldu.

Platform gönüllülerinin yaptığı açıklamada; Çanakkale İli sınırları içerisinde bisiklet kültürünü ve ulaşımını yaygınlaştırmak için çalışmalar yürüten iki yapının bugün dostane ve kardeşlik içerisinde gerçekleştirdiği organizasyonda bir araya geldik. Önümüzdeki yıllar için de birbirimize söz verdik. İnanıyoruz ki çevre İl ve İlçelerden de bu tura katkı verecek dostlarımız olacaktır” diyerek sözlerini sonlandırdılar.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (ŞEHİTLERE SAYGI İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER)
1.950 kez okundu