YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Seramik Müzesi'nde "Troia Güneşi Herkes İçin Seramik Atölyeleri" Başlıyor

Çanakkale Seramik Müzesi, sanatseverleri ve meraklıları 01-24 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Troia Güneşi Herkes İçin Seramik Atölyeleri'nde ağırlamaya hazırlanıyor.

20 Temmuz 2023 tarihinde eklendi

Kent yaşamını paylaşan herkesi, seramik sanatının büyülü dünyasıyla uygulamalı olarak tanıştırmayı hedefleyen atölye çalışmaları, Çanakkale Seramik Müzesi bahçesinde gerçekleşecek. Seramik eğitmenleri eşliğinde düzenlenecek olan atölyelerde, katılımcılar önce seramik çamurunu ve elle şekillendirme tekniklerini keşfedecek, ardından temel üç boyutlu formlar oluşturarak sanatsal üretim sürecine adım atacak.

SON BAŞVURU TARİHİ 28 TEMMUZ

Çanakkale merkezde yaşayan herkesin ücretsiz olarak katılım sağlayabileceği etkinlik için seramik malzemeleri Çanakkale Belediyesi tarafından temin edilecek. Başvuruların 28 Temmuz 2023 Cuma günü saat 19.00'a kadar Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi'ne elden ulaştırılması gerekiyor.

Eğitim süreci boyunca katılımcıların hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşayacakları atölye, sanatseverlerin farklı bir perspektifle sanata yaklaşmalarına imkan tanıyacak. Son başvuru tarihi yaklaşırken, meraklıları www.canakkaleseramikmuzesi.org adresinden detaylı bilgilere ve atölye programına ulaşabilirler. Ayrıca, kayıt işlemleri için Çanakkale Belediyesi Seramik Müzesi'nin Cevatpaşa Mahallesi'ndeki adresine (Kaya Sokak, No: 31-33) hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında başvuruda bulunabilirler. Etkinlik hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler 0 (286) 211 01 30 numaralı telefondan iletişim sağlayabilirler.

Bu özel etkinlik, sanatseverleri seramik sanatının büyülü dünyasına davet ediyor. Çanakkale Seramik Müzesi'nin ev sahipliği yapacağı "Troia Güneşi Herkes İçin Seramik Atölyeleri", katılımcılara unutulmaz bir sanatsal deneyim sunmayı amaçlıyor.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

7.668 kez okundu