YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Sosyal Medyada Canlı Yayınla Troya Müzesi’ni Anlatıyor

Çanakkale’de Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük, Korona Virüs salgını sebebiyle müze ve ören yerlerinin geçici süre ile kapatılmasının ardından müzeyi sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak vatandaşlara tanıtıyor.

07 Nisan 2020 tarihinde eklendi

Çanakkale merkeze bağlı Tevfikiye Köyü girişinde yen alan dünyanın en önemli müzeleri arasında gösterilen Troya Müzesi şu günlerde sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıtılmaya başlandı.

Troya Müzesi’nin Müdürü Rıdvan Gölcük, Korona Virüs salgının ardından bakanlığın müze ve ören yerlerini geçici süre ile kapatması sebebiyle Trıoya Müzesi’ni sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıtmaya karar verdiklerini belirterek; “Bildiğiniz gibi bu hafta Troya Müzesi olarak ilk canlı Instagram yayınımızı yapmıştık. O yayında, bu yayınların haftada bir olacağını söylemiştik. Fakat geçtiğimiz yayın sonrası sizlerden çok iyi geri dönüş ve tepkiler aldık. Yapılan işi beğendiğinizi belirttiniz. Bu bizi çok motive etti. Enerji aldık ve dedik ki; elimizin yettiğince bu işi daha sık, sürekli hale getirelim. Dolayısıyla bu yayınlara devam etme kararı aldık” dedi.

Müze Müdürü Rıdvan Gölcük, belirli aralıklarla yaptıkları canlı yayınlarda müzede sergilenen eserlerin tanıtımına yer verirken, bu eserler ile ilgili konukları ile de söyleşiler yaparak vatandaşları bilgilendiriyor.

Troya Müzesi Müdürü Rıdvan Gölcük 8 Nisan Çarşamba Günü Saat 14:00’de, Mimar Ömer Selçuk Baz ile Instagram canlı yayınında “Troya Müzesi ve Mimarisi” ni konuşacaklar. Söyleşiyi izlemek isteyenler 8 Nisan Çarşamba Günü Saat 14:00’de “https://www.instagram.com/troyamuzesi” adresinden yayını takip edebilirler.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.935 kez okundu