YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Tarihi Alanı En İyi Fotoğraflayanlar Ödüllendirildi

Dünyanın en büyük açık hava müzesi olma yolunda ilerleyen Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanı'nda 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen fotoğraf maratonunda dereceye girenlere törenle ödülleri verildi.

28 Temmuz 2022 tarihinde eklendi

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan’ının tanıtımı ve gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla düzenlenen fotoğraf maratonuna Türkiye’nin birçok bölgesinden gelen yüzlerce fotoğrafçı bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini çekmiş ve bunun ardından da dereceye girenler belli olmuştu.

Bu kapsamda 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen fotoğraf maratonunda dereceye girenlere önceki gün Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’nde düzenlenen törenle ödülleri verildi ve eserlerinden oluşan fotoğraf sergisi açıldı.

Buna göre etkilikte birinciliği Hasan Uçar, ikinciliği Ahmet Mücen ve üçüncülüğü de Kader Yetişken kazanırken; Makbule Yıldız Seyit Onbaşı Özel Ödülüne ve Volkan Karagülleoğlu da Jüri Özel Ödülüne layık görülmüştü.

Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’nde düzenlenen törene Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ile birlikte ödül kazanan fotoğrafçılar ve diğer konuklar katıldı.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.572 kez okundu