YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Tarık Gök ve Afşin Çelik’ten Fotoğraf Sergisi

GTP Turizm ortakları Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik tarafından organize edilen “Tarık Gök’ün “Bir Hayalin Peşinde” ve Afşin Çelik’in “Turkcell Gelibolu Maratonu Barış İçin Koşuyorum” Fotoğraf Sergisi, Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açıldı.

03 Kasım 2016 tarihinde eklendi

Vali Yardımcısı Bekir Sıktı Dağ, GTP Ortakları Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik ile Fotoğraf Sanatçısı Tarık Gök’ün birlikte açılışını yaptıkları sergide 60 fotoğraf yer alıyor.

Serginin açılışında bir konuşma yapan GTP Turizm ortaklarından Armağan Aydeğer, sergide Fotoğraf Sanatçısı Tarık Gök ile Afşin Çelik’in fotoğraflarının beğeniye sunulduğunu belirterek, “Sergimizde fotoğraf aşkıyla gezgin olan ünlü sanatçı Tarık Gök’ün Kamboçya, Hindistan, Nepal ve Myanmar’da 40 bin kilometrelik yolculuğunun ardından çektiği fotoğraflardan 28’i yer alıyor. Bunun dışında Turkcell Gelibolu Maratonu’nu başından sona kadar takip eden  fotoğraf sanatçısı Afşin Çelik'in de “Barış İçin Koşuyorum” adı altında 32 fotoğrafı burada beğeniye sunulmuş durumda. Serginin açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışın ardından misafirler sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında sanatçılardan bilgiler aldılar.

Sergi 10 Kasım 2016 tarihine kadar Çanakkale Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açık kalacak.

(HABER/GÖRÜNTÜ: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO
3.318 kez okundu