YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Troia Bölgesinde Alt ve Üst Yapı Çalışmalarına Başlanıyor

Troia Bölgesinde alt yapı ve üst yapıyla ilgili yapılacak çalışmalarla ilgili İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Vali Orhan Tavlı başkanlığında toplantı yapıldı.

16 Aralık 2017 tarihinde eklendi

İl Özel İdaresi'nde gerçekleştirilen toplantıda; 2018 Troia Yılı hazırlıkları kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının kendi görev alanlarına giren çalışmalar ele alındı.

İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Defterdarlığı, Meteoroloji Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Türk Telekom Müdürlüğü, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü 142. Şube Şefliği, ULUDAĞ EDAŞ İşletme Müdürlüğü, Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurul Müdürlüğü,  DSİ 252.Şube Müdürlüğü,  Orman Bölge Müdürlüğü, Müze Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünün katıldığı toplantıda Troia bölgesinin bir  bütün olarak ele alınıp alt yapı ve üst yapı çalışmalarında kurumların hızlı bir şekilde planlamalarını ve hazırlıklarını yapmaları ve çalışmalarını başlatması ve tamamlaması üzerinde duruldu.

2018 Troia Yılı İcra Komitesi üyelerinin de katıldığı Toplantıda Vali Orhan Tavlı, kurumların çalışmalarını hızlandırmaları talimatını da verirken; yapımı devam eden Troia Müzesi ile ilgili de Troia Müzesi Müteahhidi Tolga Anıl Aksen, Şantiye Sorumlusu Mimar Ahmet Elalkhoorf ve İnşaat Teknikeri Saha Sorumlusu Cem Yalçın’nda bilgiler aldı.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.531 kez okundu