YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

“Troia Turizm Akademisi Dergisi”nin Logosu Belli Oldu

Çanakkale’de Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD), ÇOMÜ Turizm Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi işbirliğinde gerçekleştirilen “Troia Turizm Akademisi Dergisi”nin logosu belli oldu.

23 Haziran 2022 tarihinde eklendi

Çanakkale’de Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) ve ÇOMÜ Turizm Fakültesi işbirliğinde 2021 yılında imzalanan protokol kapsamında özel sektör üniversite ortak çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen “Troia Turizm Akademisi Dergisi" Logo Yarışmasını kazananlar açıklandı.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan ÇATOD yetkileri Troia Turizm Akademisi Dergisi çalışması kapsamında, çalışmanın logosunun belirlenmek için Güzel Sanatlar Fakültesi, ÇOMÜ Turizm Fakültesi ve ÇATOD ortak logo yarışması düzenlendiğini belirterek, “ÇOMÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin katıldığı yarışmada birinci Fatmanur Cengiz, İkinci Harun Ergün ve Üçüncü Tayyip Kocaoğlu seçildi. Yapılan seçim sonunda kazananlar için yapılan sertifika programı ile Troia Turizm Akademisi Dergisi Logo Yarışması ödülleri ve sertifikaları takdim edildi. Ödüllerin takdim törenine ÇATOD’u temsilen Armağan Aydeğer, ÇOMÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Boz, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya ve Grafik Tasarımı Bölümü Başkanı Doç. Dr.Didem Çatal katıldı. ÇATOD Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Gökser de  öğrencileri tebrik ederek, başarılarının daim olmasını temenni etti” dedi.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ /ÇANAKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

5.508 kez okundu