YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Troia Tusan ve Anzac Hotelleri Artık “Güvenli Turizm” Sertifikalı

Troia Tusan Hotel ve Grand Anzac Hotelleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından açıklanan “Güvenli Turizm Sertifikası” ile ilgili kriterleri başarı ile tamamlayarak “Güvenli Turizm” sertifikasını almaya hak kazandı.

25 Haziran 2020 tarihinde eklendi

Güvenli Turizm Sertifikasına sahip oteller Kültür ve Turizm Bakanlığının bünyesinde yer alan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştime Ajansı web sitesinde yerli ve yabancı tur operatörlerine duyuruluyor. Türkiye’nin Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı, tatilini Türkiye’de geçirecek tüm Türk vatandaşları ve yabancı ziyaretçilere, ulaşımdan konaklamaya, tesis çalışanlarından yolcuların kendi sağlık durumuna uzanan geniş bir yelpazede bir dizi alınması önerilen tedbirleri tanımlıyor. Zorunlu olmayan, isteğe bağlı bu belgelendirmeyi başvurmak isteyen tesis işletmeleri yetkili uluslararası akreditasyon kuruluşlarına başvuruda bulunabilecek.

Troia Tusan Hotel ve Grand Anzac Hotelleri Sahibi Armağan Aydeğer “Güvenli Turizm Sertifikası” almaya hak kazanmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, otellerinde konaklamak isteyen misafirlerine güvenli bir şekilde hizmet vermeyi prensip edindiklerini söyledi.

(HABER: AYHAN ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.888 kez okundu