YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

"Troya Kültür Yolu Festivali" Hazırlıkları Sürüyor

Çanakkale'de 9-17 Eylül tarihleri arasında bu yıl ikinci kez düzenlenecek olan "Troya Kültür Yolu Festivali" için Anadolu Hamidiye Tabyası'nda hazırlıklar sürüyor.

07 Eylül 2023 tarihinde eklendi

Konserlerden sergilere, tiyatrodan opera ve bale gösterilerine, söyleşilerden atölyelere, çocuk etkinliklerinden dijital sanatlara kadar yüzlerce etkinliğin düzenleneceği "Troya Kültür Yolu Festivali" 9 Eylül cumartesi günü başlıyor.

ANADOLU HAMİDİYE TABYASI'NDA DEV SAHNE KURULUYOR

Birbirinden değerli sanatçıları ağırlayacak olan Anadolu Hamidiye Tabyası'nda hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Kalabalık bir ekip tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında alana dev bir sahne kuruluyor.

TÜRKİYE'NİN POPÜLER SANATÇILARI SAHNE ALACAK

9 gün boyunca sürecek olan festivalde her akşam Türkiye'nin popüler sanatçıları Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi'nde konser verecek. Festival kapsamında 9 Eylül'de Ferhat Göçer, 10 Eylül'de Anadolu Ateşi, 11 Eylül'de Resul Dindar, 12 Eylül'de Uğur Aslan, 13 Eylül'de Sinan Akçıl, 14 Eylül'de Gökhan Tepe, 15 Eylül'de Murat Dalkılıç, 16 Eylül'de Simge Sağın, 17 Eylül'de ise Fatma Turgut sahne alacak.

Troya Kültür Yolu Festivali etkinlikleri hakkında daha fazla bilgiye https://troya.kulturyolufestivalleri.com adresinden ulaşabilirsiniz.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

6.132 kez okundu