YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Turizm Birliği Selanik Fuarı’na Katıldı

Selanik Başkonsolosluğu tarafından desteklenen, diplomasi, siyaset, turizm ve iş çevrelerinin yoğun ilgi gösterdiği Selanik Helexpo Fuarı'nda Çanakkale’yi Gelibolu Yarımadası Eceabat ve Gökçeada Turizm Altyapı Hizmet Birliği bu yıl da başarılı bir şekilde temsil etti.

22 Kasım 2016 tarihinde eklendi

Selanik Helexpo fuar alanında bu yıl 32’inci kez gerçekleştirilen Phıloxenia Turizm Fuarı, renkli görüntülere sahne oldu.

Gelibolu’dan birliğin meclis üyesi CHP’li Kemal Tarım’ın katıldığı fuarda, birlik standını Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan ile birlikte çok sayıda diplomat ziyaret etti. Meclis üyesi Tarım, standı ziyaret eden konuklara ilçeyi simgeleyen ürünler ile hediye çantaları takdim ederken, Gelibolu Yarımadası’ndan mini çuvallar içerisine alınan vatan toprakları da Gümülcine Başkonsolos muavini Davut Ocak, Selanik Başkonsolos muavini Muhammet Tan’a ulaştırıldı.

Bu arada Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan’a plaket takdim eden Tarım, Atatürk’ün Selanik’te bulunan evinin bahçesinden alınan toprağı da ilçeye getirdi.

Öte yandan fuara ÇATOD Başkanı Kemal Pazarbaşı da katıldı.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.579 kez okundu