YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Turizmcilerden Valiliğe Ziyaret

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle; Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve  Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (ÇATOD) Başkanı Armağan Aydeğer, Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

16 Nisan 2019 tarihinde eklendi

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve   Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer Turizm haftası kapsamında yapılacak programlar hakkında Vali Orhan Tavlı ’ya bilgi verdi.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik ve  Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer  Vali Orhan Tavlı’ya  Çanakkale’de Turizme sağladığı destek ve katkılarından dolayı  teşekkür ettiler.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirten ve Turizm Haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar dileyen Vali Orhan Tavlı, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik,  Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer’e  günün anısına 18 Mart Deniz Zaferinin 104. Yıl dönümü için hazırlanan taşbaskı tablo hediye etti.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

2.178 kez okundu