YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Türkçe E-Kitap Veritabanı “Hiperkitap” ÇOMÜ Kütüphanesi'nde

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Kütüphanesi e-kitap koleksiyonunu Türkiye'nin ilk ve tek e-kitap veritabanı Hiperkitap aboneliği ile zenginleştirmeye devam ediyor.

16 Şubat 2016 tarihinde eklendi

Hiperkitap; astronomi ve uzay, bilgisayar, dil ve edebiyat, eğitim, ekonomi ve finans, enerji, fizik, güzel sanatlar, hukuk, işletme ve yönetim, kimya, matematik ve istatistik, medya ve iletişim, mimarlık ve tasarım, mühendislik ve teknoloji, politika ve uluslararası ilişkiler, sosyoloji,  turizm, tarih, tarım ve tıp konularında 300 yayınevine ait 12.000’den fazla Türkçe tam metin e-kitabı içeriyor.

ÇOMÜ kullanıcıları Hiperkitap’ta bulunan 12.000’den fazla e-kitabı online olarak görüntülemenin yanı sıra bilgisayarlarına, android ve IOS destekli cihazlarına ödünç alarak internet erişimine ihtiyaç duymadan e-kitaplardan yararlanabilecekler.

Abone olunan e-kitapların tamamına kütüphane kataloğundan erişilebildiği gibi aşağıdaki bağlantı adresinden, ÇOMÜ Yerleşkelerinde kullanıcı adı ve parola gerekmeksizin, yerleşkeler dışında ise ÇOMÜ Kütüphanesi'nin "Kampus Dışı Erişim" hizmeti ile erişim sağlanabilecek.

Erişim Adresleri : http://lib.comu.edu.tr/e_kitap.php                         

http://search.ebscohost.com/login.aspx?authtype=ip,uid&profile=ehost&defaultdb=e011xww

1.541 kez okundu