YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Vali İlhami Aktaş, Arkeo-Köy Tevfikiye’yi Ziyaret Etti

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, il merkezine 37 kilometre mesafede bulunan Arkeo-Köy Tevfikiye’yi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

13 Ekim 2022 tarihinde eklendi

İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder’ in de bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Tevfikiye Köyünü gezerek muhtar Cahit Toprakkarıştıran’dan köyün genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Tevfikiye köy sakinleriyle bir araya gelerek bir süre görüşüp sohbet eden Vali İlhami Aktaş, köy sakinlerinin talep ve isteklerini dinleyerek, sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Köylerimizin temel ihtiyacı olan hizmetlerinin tamamlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam edildiğini ifade eden Vali İlhami Aktaş, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.

Tevfikiye köyü sakinleri Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, köylerinin sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Vali İlhami Aktaş’a ve İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder’e teşekkür ettiler.

(Haber Kaynak ve Aktif Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

4.116 kez okundu