YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Vali İlhami Aktaş, Bozcaadalı Turizmcilerle Bir Araya Geldi

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Bozcaada ilçesine giden Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, adadaki turizmcilerle bir araya geldi.

08 Ağustos 2020 tarihinde eklendi

Bozcaada’da ilk olarak Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş Kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik’in de bulunduğu ziyarette Bozcaada Kaymakamı İbrahim Gültekin, Vali İlhami Aktaş’a ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İlçede diğer birimleri de tek tek ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Bozcaada Turizm İşletmeleri Derneği üyeleri ile bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Bozcaada turizminin sürdürülebilir tanıtımının gelişmesi, Bozcaada gastronomisinin ön plana çıkarılması, Bozcaada turizmi ile adada sürdürülebilir ekonominin sağlanması, Bozcaada turizminin geliştirilmesi konusunda gerekli fizibilite çalışmalarının yapılması, bölgenin turizm alt yapı ve üst yapı çalışmalarının iyileştirilmesine yönelik yapılacak çalışmalar ile Bozcaada’nın ulusal ve uluslararası alanda tanıtım faaliyetleri değerlendirilerek yapılacak olan çalışmalar görüşüldü. Bozcaada turizmi ile ilgili yapılması gereken ve önem arz eden çalışmaların hızlı bir şekilde yapılması kararlaştırıldı.

Yapılan görüşmelerin ardından Vali İlhami Aktaş, Bozcaada’nın ulusal ve uluslararası alanlarda tanıtılmasında emeği geçen turizmcilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

8.604 kez okundu