YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Yağlı Direk Yarışmasında Kahkaha Tufanı

Çanakkale’de 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında 10 yıl sonra yeniden düzenlenen yağlı direk müsabakası büyük ilgi gördü.

01 Temmuz 2019 tarihinde eklendi

Çanakkale’de 1 Temmuz Kabotaj Bayramı etkinliklerinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdikleri yağlı direk müsabakaları il merkezinde yaklaşık 10 yıldan buyana yapılmıyordu. Her yıl vatandaşların yeniden yapılması için talepte bulunduğu yağlı direk müsabakası bu yıl tertip komitesinin aldığı kararla yeniden yapıldı.

Çanakkale Liman Başkanlığı tarafından Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında Çanakkale Yat Limanı’nda gerçekleştirilen Yağlı Direk Müsabakasına çok sayıda yarışmacı katıldı. Yat limanında yaklaşık 3 metre uzunluğundaki direğinin ucundaki Türk bayrağını almak için mücadele eden yarışmacılar direk üzerindeki gres yağı sebebiyle zor anlar yaşadı. Seyircilerin kahkahalarla izlediği müsabaka geçtiğimiz yıllara göre bu yıl çok kısa sürdü. Yaklaşık 10 dakikada direğin ucundaki Türk Bayrağını almayı başaran Nedim Evreşe ödül olan yarım altının da sahibi oldu.

Yarışma sonunda Yağlı Direk Müsabakasının birincisine törenle ödülü verildi.

(HABER : Ayhan ÖNCÜ / ÇANAKKALE)

(FOTOĞRAF: Cihan KURNAZ / ÇANAKKALE)

(GÖRÜNTÜ: Özgür GÜNEŞ / ÇANAKKALE TV)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

HABER VİDEO (YAĞLI DİREK YARIŞMASINDA KAHKAHA TUFANI)
5.842 kez okundu