YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Yat Kullanıcılarının Uğrak Adresi; “Çanakkale Yat Limanı”

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmetlerini sürdüren Yat Limanı, yat ve tekne sahiplerinin en çok tercih ettiği duraklardan birisi olmaya devam ediyor.

27 Mart 2017 tarihinde eklendi

Yat Limanının kent merkezinde yer alması yat ve tekne sahiplerinin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamalarını oldukça kolaylaştırdığını belirten belediye yetkilileri, “ Kentin en yoğun sosyal yaşam alanı olan kordon bölgesinde bulunan yat limanı, kullanıcıların kentin sosyal yaşamına katılmalarına da olanak sağlıyor. Uluslararası ve ulusal düzeyde en yoğun olarak kullanılan İstanbul -Akdeniz yat güzergahı üzerinde bulunan Çanakkale Belediyesi Yat Limanı, Çanakkale Havalimanına yaklaşık 10 dakika mesafede oluşuyla da kullanıcıların tercih ettikleri limanların başında geliyor. Ülkemizde kent yaşamıyla iç içe olan sayılı yat limanlarından birisi olan Çanakkale Belediyesi Yat Limanında, yatçıların kenti gezmeleri ve alışveriş merkezlerine gidip gelmeleri için ücretsiz bisiklet hizmeti de veriliyor. Böylece yat limanı çevre dostu alternatif ulaşım araçlarının özendirilmesine ve karbon ayak izi miktarının azaltılmasına da katkı sağlıyor” dedi.

HİZMET KALİTESİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Yat Limanında 2016 yılında gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarıyla beraber kapasite ve hizmet kalitesi artırımı sağlandığını da belirten belediye yetkilileri, “Yat Limanımız aynı zamanda geçici hudut kapısı olduğundan transit Log işlemleri marina personeli tarafından kısa süre içinde yapılıyor. Yatçılarımızın elektrik, su, akaryakıt, sıcak duş, tuvalet, çamaşır yıkama, internet gibi ihtiyaçlarının karşılanabildiği marinamızda palamar, tonoz ve zodyak hizmetleri de mevcut. Ayrıca marinamızda yat ve tekne sahiplerinin rahat etmelerini sağlamak amacıyla misafir salonu da bulunuyor. Çanakkale Boğazının ortasında kullanıcılar için güvenli bir liman olma özelliğini koruyan Yat Limanımızda, özel güvenlik personeli ve idari personelimiz tarafından 7/24 hizmet veriliyor. Yine Yat Limanımızda her türlü güvenlik tedbirleri alınmış olup, gece görüşlü kameralar vasıtasıyla 7/24 izleniyor” şeklinde konuştu.

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

1.935 kez okundu