YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

Yeniköy Plajı Çadırlı Kamp Alanı Yeniden Düzenleniyor

Çanakkale’nin en önemli tatil yerleri arasında bulunan Doğa Koruma ve Milli Parklar Çanakkale İl Şube Müdürlüğü’ne bağlı Troya Tarihi Milli Parkı Yeniköy Plajı Günü Birlik Ve Çadırlı Kamp Alanı Sahasında düzenleme çalışmaları devam ediyor.

22 Mayıs 2020 tarihinde eklendi

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı da Doğa Koruma ve Milli Parklar Çanakkale İl Şube Müdürlüğüne bağlı Troya Tarihi Milli Parkı Yeniköy Plajı Günü Birlik ve Çadırlı Kamp Alanı sahasını yerinde inceledi.

Troya Tarihi Milli Parkı Yeniköy Plajı Günü Birlik ve Çadırlı Kamp Alanı Sahası incelemesinde Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu tarafından Vali Orhan Tavlı’ya verilen bilgiye göre jeolojik etütler, mimari ve peyzaj projeleri için 166.675,00.-TL. enerji nakil hattı yapımı için 83.711,00.-TL, 75 tonluk su deposu yapımı için 169.960,00.-TL olmak üzere, toplam 420.346,00.-TL harcama yapıldığı, kamp alanında 2 adet kır lokantası ve sıhhi tesis (WC, Duş, Bebek bakım ünitesi, bulaşık ve çamaşır yıkama yeri gibi sosyal tesisler ) yapımının gerçekleştirildiği ve bu tesisler için de 1.463.200,00.-TL harcama yapıldığı bilgisi verildi.

Vali Orhan Tavlı’nın Troya Tarihi Milli Parkı Yeniköy Plajı Günü Birlik ve Çadırlı Kamp Alanı sahası incelemesinde Vali Yardımcısı-İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, Kumkale Köyü Muhtarı Fikret Kanlı, Yeniköy Muhtarı Seyit Kaytan, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ve yetkililer de bulundu.

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

3.434 kez okundu